Header Ads

ASP CODE Editor

 

BELGE DÜZENLEYICI

Derin İşlevsellik Belge Düzenleme

Uygulamalarınız için en gelişmiş ve profesyonel belge editörü.

Güçlü, MS Word'den ilham alan bir belge düzenleyicisini entegre etmek, kullanıcılarınızın mükemmel ve beklenen bir kullanıcı deneyimiyle profesyonel belgeler ve raporlama şablonları oluşturmasına yardımcı olur.

Benzersiz bir gören-şey-alırsın-render teknolojisi temel alınarak, belgeler tarayıcılar ve cihazlar arasında %100 doğru ve tutarlı bir şekilde işlenir. Belgelerin görsel düzenleyici temsili, oluşturulan bir Adobe PDF belgesi veya basılı bir sürümle tamamen aynıdır.

DEMOYU BAŞLAT

ÇAPRAZ TARAYICI

Çapraz Tarayıcı, Çapraz Platform

Belge düzenleyicisinin işlevselliği ve işlenmesi, Windows, web ve mobil çözümler dahil olmak üzere desteklenen tüm platformlarda uyumludur.

UYUMLULUK

MS Word Uyumlu

MS Word'den gelen belgeler, değişiklikleri izleme, bölümler, üstbilgi ve altbilgiler ve form alanları gibi profesyonel kelime işlem özelliklerine sahip belge editörü kullanılarak yüklenebilir, düzenlenebilir ve oluşturulabilir.

UPA

Tamamen Programlanabilir

Tam özellikli API, programları programlı olarak belge oluşturmak veya mevcut kullanıma hazır işlevselliği özelleştirmek için kullanılabilir. Doküman editörü sıfırdan programlanacak şekilde tasarlanmıştır.

Kullanmaya Başlayın

İlham Alın

Tüm dijital belge işleme teknolojilerimiz, herhangi bir indirme veya kurulum olmadan çevrimiçi demolarımızda test edilebilir. İlham alın.

BUNU CANLI IZLEYIN

Canlı Demolar

Raporlamayı Tüm Platformlara Entegre Edin

ASP.NET MVC

Açısal

ASP.NET Çekirdek

JavaScript JavaScript

Düğüm.js

CANLI DEMO

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.