Header Ads

En İyi Torrent Siteleri 2022

 

  1. The Pirate Bay - Çok sayıda seeder ve doğrulanmış yükleyiciler ile en köklü torrent indirme sitesi.
  2. RARBG - Tüm torrentleri doğrular ve kişiselleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Ancak çok reklam içerir.
  3. 1337x - Basit arayüzde devasa torrent kitaplığı. Ama bazı linkler sahte olabiliyor.
  4. YTS - Kaliteli filmler için en iyi sitede küçük dosyalar da bulunabiliyor. Ama çok fazla reklam var.
  5. Torrentz2 - Müzik için harika bir torrent arama motoru, ama sahte linkler de içeriyor.

7 diğer torrent sitesi | Ayrıca 3 Türkçe torrent sitesi daha | Torrent için en iyi VPN’ler

Mayıs 2022 Yılında Türkiye’de Hala Çalışan En İyi Torrent Siteleri

1. The Pirate Bay - En Köklü Torrent Sitesi

  • Kuruluş yılı: 2003
  • Ayna diteleri/alternatif URL’leri: thepiratebay.org, tpbpirateproxy.org, proxybay.xyz, thepirate-bay.org, thepiratebay10.org
  • Alexa sıralaması: 1025
  • Yasaklı konumlar: İngiltere, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Singapur, Brezilya, Arjantin, Hollanda, Malezya, Avustralya, Avusturya, Norveç, Finlandiya, İsveç, Çin, Danimarka, Fransa, İzlanda, İtalya, Hindistan, Katar, Suudi Arabistan, Endonezya, İran, İrlanda, Kuveyt, Rusya, Sri Lanka, Almanya, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Romanya ve Belçika
  • Anında indirme desteği: Evet

Yasaklı konumlardan birinde bulunsanız bile, birinci önerimiz olan ExpressVPN kullanarak engelleri aşabilir ve güvenli bir şekilde torrent indirebilirsiniz.

Pirate Bay, ayda 60 milyon ziyaretçiyle dünyanın en tanınmış torrent sitelerinden biridir. 35 farklı dilde kullanılabilen bu site, 2018 yılından bu yana dünyanın en iyi torrent sitesi unvanını elinde tutmaktadır. 2020'in başlarında geçici olarak kapatılsa da, hala büyümekte ve yıllar içinde birçok yayından kaldırma girişiminden kurtulmuştur. Sitedeki milyonlarca torrent dosyası olduğu tahmin ediliyor.

Pirate Bay'de en sevdiğim şey, sitenin güvenliğe odaklanmasıdır. Yükleyicileri doğrular ve torrentlerin güvenilir olup olmadığını belirtir. Kötü amaçlı yazılımlara ve casus yazılımlara karşı garanti veremezsiniz, ancak bu doğrulama virüs bulaşma olasılığını azaltır. Ayrıca filtreleme sistemini de beğendim. Burada dosya formatına, kaliteye ve konsola göre torrentleri arayabiliyorum. Bu, Sita Sings The Blues'u ararken bana çok zaman kazandırdı.

Bir diğer avantajı da çoğu torrentin (eski ve nadir torrentler dahil), büyük topluluk sayesinde çok sayıda seederdan gelmesidir. Ayrıca, Pirate Bay'in basit ve kolay gezinilebilen bir arayüzü vardır. Torrent aramalarımı dosya formatına, kaliteye ve oyun konsoluna (oyunlar için) göre filtreleyebiliyorum. Böylece doğru olanı bulmak için her bir torrenti ayrı ayrı değerlendirmeme gerek kalmıyor.

The Pirate Bay’in küçük bir dezavantajı da sitede reklam göstermesidir. Ancak her zaman güvenilir bir reklam engelleyici kullanabilir, hatta daha da iyisi yerleşik reklam engelleyici ile gelen bir VPN ile torrent indirirken kendinizi koruyabilirsiniz.

The Pirate Bay’e bak

2. RARBG - Yüksek Kalite için Her Torrenti Doğrular

  • Kuruluş yılı: 2008
  • Ayna siteleri/alternatif URL’leri: rarbgprx.org/index70.php, rarbgmirror.com, rarbgmirror.com/index70.php, rarbgmirror.org/index70.php, rarbgaccess.org/index70.php
  • Alexa sıralaması: 993
  • Yasaklı konumlar: İngiltere, Bulgaristan, Brezilya, Portekiz, İtalya, Danimarka, Romanya, Fas, Türkiye, Suudi Arabistan, Katar, Pakistan, Hindistan, Belçika, Yunanistan, İran, Avustralya, Endonezya, Finlandiya, Çin, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve İrlanda
  • Anında indirme desteği: Evet

En iyi tarafı, bu yasaklı konumlardan birindeyseniz, RARBG'yi VPN yardımıyla kullanmaya devam edebilmenizdir. Bu torrentlere erişmek için en iyi VPN’ler hakkında daha fazla bilgi makalemize göz atın.

RARBG, moderatör grubu ve aktif topluluğu sayesinde kaliteli torrentleri ile tanınıyorSite, kötü olanları etkili bir şekilde elemek için yüklenen her bir torrenti doğrular. Bu, kitaplığının diğer sitelerden daha küçük olduğu anlamına da gelir. Ancak düzenli olarak güncellenir.

Kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sayesinde, torrent bulmayı ve değerlendirmeyi kolay buldum. Bir torrent bulduktan sonra, birkaç ekran resmi, albüm resmi ve posteri görmek için dosyanın üzerine gelmek yeterli. Ayrıca, her kategorideki ilgili simgelere tıklayarak torrentleri boyuta, eklenme tarihine ve seeder veya leecher arama sayısına göre filtreleyebilirim. Gereksiz miktarda açılır reklam olduğu için reklam engelleyicisi kullanmak iyi bir fikirdir. En kolay çözüm indirme sırasında kendinizi korumak ve tüm reklamları engellemek için reklam engelleyici ile gelen bir VPN kullanmaktır.

Site ayrıca her bir kategori için ilk on sırayı da görüntüler. Kullanıcılar, dosyaların çalıştığını doğrulamak için torrentlere değerlendirme ekleyebilirler. Ayrıca siteyi konuk veya kayıtlı üye olarak kullanmanıza olanak tanır. Bu da siteyi özel ve herkese açık kullanıcılardan oluşan hibrit bir kullanıcı kitlesine sahip kılar.

Ancak sitenin tüm torrentleri doğrulaması, birçok yetkilinin dikkatini çekti ve onu kapatmaya çalıştılar. Neyse ki hiçbir deneme başarılı olmadı.

RARBG’ye Göz At

3. 1337x - Büyük Çeşitlilik ile Dev Torrent Kitaplığı

  • Kuruluş yılı: 2007
  • Mirror siteler/alternatif URL’ler: 1337x.st, x1337x.se, 1337x.gd, 1337x.is, x1337x.ws, x1337x.eu.
  • Alexa sıralaması: 257
  • Yasaklı konumlar: İspanya, Yunanistan, Avustralya, Birleşik Krallık, Avusturya ve İrlanda.
  • Anında indirme desteği: Evet

1337x, ayda 53 milyondan fazla ziyaretçisi olan ve çok sayıda kaliteli torrent içeren tanınmış bir torrent sitesidir. Birçok oyununa sahip olmasına rağmen, genellikle film, TV programı ve müzik torrentleri bulundurur. Uzun süredir aktif ve topluluğu çok etkin. Bu, torrentleri düzenli olarak birkaç saatte bir güncellendiği anlamına geliyor.

Her bir torrent için teknik detaylar ve diğer faydalı bilgileri sunan arayüzü basit ve bilgilendirici. Örneğin, bir dizi ya da filmin ödül için aday gösterilip gösterilmediği ve kaç kez indirildiği gösterilir (bu size iyi kalitede bir torrent olup olmadığını anlatabilir). Bu, kullanıcı arayüzünün yavaş ve hantal olduğu birkaç yıl öncesine göre çok büyük bir gelişmedir.

1337x çok az reklamla geliyor ve kendini gizliliğinize adadığını kanıtlıyor. Örneğin, sadece Bitcoin bağışları ile gelir elde ediyor.

Bununla birlikte, sizi korumak için yapabilecekleri sınırlıdır. Yine, torrent sitelerinde gezinirken üçüncü tarafların etkinliklerinizi izleme ihtimali ile karşı karşıyasınızdır. VPN, IP adresinizi gizleyerek ve trafiğinizi şifreleyerek fazladan bir güvenlik katmanı ekler ve böylece tüm çevrimiçi etkinlikleriniz anonim kalır.

1337x’e Göz At

4. YTS - Kaliteli Filmler için En İyi Torrent Sitesi

  • Kuruluş yılı: 2011
  • Mirror siteler/alternatif URL’ler: yts.am, yts.gd, yts.pm, yts.gm, yts.unblocked.mx, yts.unblockit.app, ww.yts.vc, yts.lt
  • Alexa sıralaması: 696
  • Yasaklı konumlar: İrlanda, Yunanistan.
  • Anında indirme desteği: Evet

Dünya çapında 75 milyondan fazla kullanıcısı olan YTS (bazen YIFY olarak da bilinir), yüksek kaliteli filmler için muhtemelen en iyi torrent web sitesidir. Site, çoğu altyazıyla birlikte gelen ve 1080p olarak sunulan yaklaşık 30,000 başlık içerir. Dosyaları küçüktür ve kaliteden ödün vermez, bu nedenle bant genişliği seviyesi için mükemmeldir.

Ayrıca Netflix'i hatırlatan net ve basit bir arabirime sahiptir. Carnival of Souls filmini aradığımda , filmin teknik özelliklerini, kısa özetini ve IMBD puanlarını, benzer filmler ve film görsellerinin bir listesini verdi. Ancak site, son zamanlarda pek çok telif hakkı ihlali davasının hedefi olduğu için biraz endişelendiriyor.

YTS, filmlerde uzmanlaşmıştır. İçerik çeşitliliği sayesinde Türkiye’deki film meraklıları için ideal torrent sitesidir. Ancak diğer içerik türlerine sahip olmadığı için müzik, oyun veya yazılım için başka bir yere gitmeniz gerekir. Ayrıca, gizliliğinizi tehlikeye atabilecek rahatsız edici açılır reklamlar da vardır. Ancak, reklam miktarı yıllar içinde azaldı. Reklamlardan tamamen kaçınmak isterseniz güvenilir bir reklam engelleyici kullanmanızı öneririm. Ben yerleşik reklam ve reklam engelleyicisi olan bir VPN kullanıyorum (CyberGhost). Böylece reklamlara katlanmam gerekmiyor ve torrent indirirken anonim kalabiliyorum.

YTS/YIFY’ye Göz At

5. Torrentz2 - Müzik Odaklı Optimize Edilmiş Torrent Arama Motoru

  • Kuruluş yılı: 2016
  • Ayna siteler/alternatif URL’ler: torrentz2.is, torrentz2.me, torrentz2eu.org, torrentz.eu, torrentzeu.org, torrenteu.org, torrentz2.cc, Torrentzwealmisr.onion
  • Alexa sıralaması: 21.682
  • Yasaklı konumlar: Yok
  • Anında indirme desteği: Hayır

Torrentz2 (daha önce Torrentz olarak biliniyordu), arama sorgunuzu kullanarak 90'den fazla torrent indirme sitesinden torrentleri dizinleyen bir arama motorudur. Arama sonuçlarınızdan, magnet bağlantısına tıklayarak torrent indirmek için sitelerden birine gidebilirsiniz. En sevdiğiniz torrent sitesinde aradığınız dosya yoksa, Torrentz2 mükemmel bir alternatiftir.

Torrentz2'de her türlü torrentleri indirebiliyor olsanız da, çoğunlukla müzik için kullanılıyor. Etkileyici tarz seçenekleriyle kapsamlı bir müzik kitaplığına erişmenizi sağlar, ancak diğer ortam türleri için mükemmel değildir. Test ettiğimde, sitede filtreleme seçenekleri olmadığından, aradığım dosyayı bulmak için birkaç dakika harcamak zorunda kaldım. Ancak, onaylayıp onaylanmadıklarını görmek için torrentleri filtreleyebilirsiniz.

Torrentz2 eskiden çok sayıda sahte ve yanıltıcı bağlantılar içeren açılır reklamlar içeriyordu, ancak son zamanlarda taptıkları güncelleme birçok hatayı ortadan kaldırarak siteyi çok daha güvenli hale getirdi.

Bu bir koruma katmanı sunuyor. Ancak torrent etkinliğiniz yine meraklı gözlere açıktır. Ancak, VPN, trafiğinizi şifreleyip farklı bir IP adresi üzerinden yönlendirerek güvenliğinizi arttırır.

Torrentz2’e Göz At

6. EZTV - TV Dizileri için Harika Torrent Sitesi

  • Kuruluş yılı: 2015
  • Mirror siteler/Alternatif URL’ler: eztv.unblocked.krd, eztv.tf, eztv.unblockall.org, eztv.yt, eztv.ag, eztv.red, eztv.unblocked.mx, eztv.unblocked.bet, eztv.unblocked.llc, eztv1.unblocked.is, eztv1.unblocked.si
  • Alexa sıralaması: 3.163
  • Yasaklı konumlar: Birleşik Krallık, İrlanda ve Avustralya
  • Anında indirme desteği: Evet

EZTV, HD veya 1080p TV dizileri ile tanınır. Pirate Bay veya 1337x gibi kapsamlı bir kütüphaneye sahip olmayabilir, ancak belirli bir içerik türünde uzmanlaştığı için böyledir. Yeni çıkanlar için kullanışlı bir "canlı geri sayım” listesine ve daha çok eski dizilerden oluşan büyük bir koleksiyona sahiptir.

Yeni çıkanların telif hakkı kapsamında olma ihtimalinin yüksek olduğunu unutmayın. Bu yüzden bunları indirmek yasa dışıdır ve sizi ciddi bir sorunla karşı karşıya bırakır. Şiddetle tavsiye ederim. EZTV, diğer torrent sitelerinden de içerik kopyalar ve bu da farkında olmadan sorun yaşamanıza neden olabilir.

EZTV'nin kullanışlı bir açılır arama kutusu var. Aradığım ne olursa olsun, her zaman sonuç aldım. Ancak arabirimi oldukça eski ve ilgi çekici değil. Ayrıca çok sayıda izinsiz reklam gösteriyor.

Tek seferde tüm sezonları indirememeniz de oldukça sinir bozucu. Bölümleri ayrı olarak indirmeniz gerekiyor, bu da çok zaman alıyor. Torrnt kullanırken daha fazla güvenlik için VPN kullanıyorsanız, indirme işlemlerinizi daha da yavaşlayabilir. Neyse ki ExpressVPN ile bölümleri en yüksek hızda indirebildim. Işık hızında olduğu için EZTV ile test ettiğimde herhangi bir yavaşlama fark etmedim.

EZTV’ye Göz At

7. Limetorrents - Büyük Çeşitlilikle Dev Torrent Kitaplığı

  • Kuruluş yılı: 2009
  • Mirror siteleri/alternatif URL’ler: limetorrents.co, limetorrents.asia, limetorrents.zone, limetor.com, limetorrents.in, Limetorrents.info, limetor.club, limetor.pro
  • Alexa sıralaması: 3.001
  • Yasaklı konumlar: Fransa, Avustralya ve Birleşik Krallık
  • Anında indirme desteği: Evet

Limetorrents, tüm medya türlerinde 10 milyondan fazla torrent içeren devasa bir torrent kitaplığına sahiptir ve her ay 20 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilir. Sitedeki aramalar her zaman çok sayıda sonuç verir, böylece hayal kırıklığına uğramazsınız. Kütüphanesi Pirate Bay kütüphanesinden daha da büyük. Bu çok etkileyicidir.

Film, oyun, müzik, uygulama ve TV şovları indirebilirsiniz, site, her kategori için mevcut olan en iyi 100 torrent'i gösterir. Bu ilk 100 listesi yeni sürümlere odaklanıyor. Bu nedenle, çoğu telif hakkı altında ve yasal olmayan indirme kapsamında olduğundan, bu listeyi kullanırken yasaları çiğnemediğinizden emin olun.

Bunun haricinde, Limetorrents'in güvenli bir şekilde indirebileceğiniz tonlarca farklı dosya sunmaktadır. Ayrıca arabirimin de zarif ve görsel olarak hoş olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte torrentleri sağlıklarına veya doğrulanma durumlarına göre filtreleyebilmek güzel.

Ancak milyonlarca torrent olması, aralarında çok fazla sahte olduğu anlamına geliyor. Ayrıca, rahatsız edici reklamlar sitede oldukça yaygındır.

Limetorrents’e Göz At

8. Torlock - Güvenli Torrent İndirmeleri için İyi Bir Site

  • Kuruluş yılı: 2010
  • Mirror siteler/alternatif URL’ler: torlock.unblocked.krd, torlock.unblocked.mx
  • Alexa sıralaması: 21.900
  • Yasaklı konumlar: Birleşik Krallık, İspanya, Hindistan ve Avustralya
  • Anında indirme desteği: Evet

Güvenli olmayan torrent indirmekten endişeleniyorsanız, Torlock kullanmayı düşünün. Site, kullanıcılara bildirilen her sahte torrent için 1$ öder ve bu da güvenliğinize olan bağlılığını gösterir. Aynı zamanda,.com etki alanı adını kullanmaya devam eden birkaç torrent sitesinden biridir ve bu da çok sağlam bir yapıda olduğu anlamına gelir. Kitaplığında özellikle çok sayıda müzik, e-kitap ve anime dizisi var.

Ana sayfasında her kategori için en son ve en popüler torrentler gösterilir. Ancak, yeni çıkanlar genellikle telif hakkı altındadır. Yani bunları indirmek yasa dışıdır. Bu nedenle dikkatli olun. Sitenin dosya boyutu, yükleme tarihi, dönem ve sağlık durumu dahil olmak üzere her torrent için tüm dosya özelliklerini de göstermesine bayıldım. Bir torrent aradığınızda, site ayrıca tüm arama terimlerinizi içeren torrentleri de görüntüler.

Torlock’a Göz At

9. Zooqle - Kullanıcı Dostu Arabirim ve Kapsamlı Torrent Kitaplığı

  • Kuruluş yılı: 2013
  • Mirror siteler/alternatif URL’ler: zooqle.bypassed.org, zooqle.unblocked.mx, zooqle.unblocked.krd, zooqle.nocensor.club, zooqle.g2g.casa, zooqle.u4m.pw
  • Alexa sıralaması: 2.086
  • Yasaklı konumlar: Yok
  • Anında indirme desteği: Evet

Zooqle, popülerleşmekte olan, yeni bir torrent web sitesidir. Oyunlara ek olarak filmler, yazılımlar, TV programları ve e-kitaplar için iyi, kapsamlı bir kütüphanesi vardır. Torrent kütüphanesini çeşitlendirmek için Torrenthound ve Katcr gibi diğer torrent sitelerinden bağlantılar da kullanır.

Oyunlar genellikle yeni içerikleri oldukları için çoğu telif hakkı koruması altındadır. Bu nedenle onları indirmek yasaktır. Ekibim ve ben yasa dışı torrent kullanmadık. yapmadım, bu yüzden ülkenizdeki kuralları ve düzenlemeleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Arayüzün basit ve görsel olarak hoş olduğunu, arama çubuğunun oldukça kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İstediğiniz torrenti aramanız yeterlidir; size ilgili torrentlerin kapsamlı listesi verilecektir. Ayrıca, her torrentin seeder/leecher oranına ve kalitesine göre de filtreleme yapabilirsiniz. Tüm torrentler, diğer kullanıcıların yorumları ve incelemelerinin yanı sıra dosya özelliklerini de içerir. Bu, aradığımda Kansas City Confidential'ın kaliteli bir versiyonunu seçmeyi kolaylaştırdı.

Zooqle’a Göz At

10. IPTorrents - Güvenli ve Özel Torrent Sitesi

Graphic showing IP Torrents homepage

  • Kuruluş yılı: Bilinmiyor
  • Mirror siteler/alternatif URL’ler: iptorrents.eu, iptorrents.me, iptorrents.ru, iptorrents.us
  • Alexa sıralaması: 4.731
  • Yasaklı konumlar: Mevcut değil
  • Anında indirme desteği: Evet

Bu listedeki diğer sitelerin aksine, IPTorrents aylık 7 milyondan fazla ziyarete sahip özel bir torrent indirme sitesidir. Bu, yalnızca davet edilip bağış yaparsanız kullanabileceğiniz anlamına gelir. Ancak bir kez girdiğinizde, açılır pencere reklamları olmayan büyük bir kütüphaneye ve aktif bir topluluğa erişebilirsiniz. Ayrıca daha güvenlidir, çünkü insanların casus yazılımları veya kötü amaçlı yazılımları yayması çok daha zordur. Çünkü bu yazılımı herkes kullanamaz.

IPTorrents'in bir diğer avantajı da, üyelerin seeding kotalarına uymaları gerekmesi nedeniyle indirme hızlarının daha hızlı olması. Tek olumsuz yanı, giriş yapabilmek için 20 $ bağış yapmanız gerekmesi. Bu oldukça yüksek. Bu bağış olmadan kabul edilmeyeceksiniz.

IPTorrents’a Göz At

11. Demonoid - Çeşitli Medya Türleri ile Köklü Torrent Sitesi

  • Kuruluş yılı: 2003
  • Mirror siteler/alternatif URL’ler: Dnoid.me, Demonoid.unblocked.bet
  • Alexa sıralaması: 160.289
  • Yasaklı konumlar: Mevcut değil
  • Anında indirme desteği: Evet

Demonoid, bugün hala etkin olan orijinal torrent sitelerinden biridir. Sitenin kapatılması yönündeki artan siyasi baskı nedeniyle bir zamanlar mücadele altında olmasına karşın, artık 10 milyondan fazla kullanıcısı ve 1 milyon torrenti bulunuyor. Demonoid'de filmler, TV programları, müzik, oyunlar ve daha fazlası bulunuyor. Bu sitede özellikle Filmler ve TV programları popülerdir.

Geçmişte, siteyi kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekiyordu ve kayıt yalnızca daveti alan kişilere açıktı. Ancak artık böyle değil. Night of the Living Dead'i kaydolarak indirebildim.

Demonoid’e Göz At

12. NYAA.si - Asya İçerikleri Konusunda Uzman

  • Kuruluş yılı: 2005
  • Mirror siteleri/alternatif URL’leri: nyaa.net, nyaatorrent.com
  • Alexa sıralaması: 895
  • Yasaklı konumlar: Birleşik Krallık, ABD, Japonya, Güney Kore ve Avustralya
  • Anında indirme desteği: Evet

NYAA.si, başta Japonya, Çin ve Güney Kore olmak üzere Asya içeriklerine yönelik bir sitedir. Ana odak noktası anime dizileridir, ama aynı zamanda müzik ve yazılımlar da buldum. Site, anime torrent sitesi NYAA'nın yeniden açılmış halidir.

NYAA.si'deki en sevdiğim şey basit arayüzüdür ve bu aradığınız dosyalara erişmenizi kolaylaştırır. Açılır pencere reklamlarıyla bu tür bir zorlama olduğunu unutmayın, bu nedenle bir reklam engelleyici veya yerleşik reklam engelleyici ile birlikte gelen bir VPN kullanmak isteyebilirsiniz.

NYAA.si’ye Göz Atın

Artı: En İyi 3 Türk Torrent Sitesi

Filmleri ve serileri doğrudan Türkçe dilinde görmek istiyorsanız, birçok iyi Türkçe torrent sitesi vardır. Bu, Türkçe olarak veya altyazıları olan orijinal sürümlerde en son filmlerin, dizilerin, oyunların ve müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar.

En iyi Türkçe torrent indirme siteleri şunlardır:

Turkseed - Birinci Sınıf Torrent Sitesi

Copy of TR - Copy of Copy of L&T _ 12 Best Torrent Sites for August 2021 That Are Safe and Working (8081)(TR) (3)

Turkseed, üyelerine en son ve kaliteli torrentleri sunmayı amaçlayan, bir grup arkadaş tarafından kurulmuş torrent sitesidir. Üye olup film, dizi, müzik ve oyunları indirme fırsatını kaçırmayın.

Turknova - En İyi Türk Torrent Portalı

Copy of TR - Copy of Copy of L&T _ 12 Best Torrent Sites for August 2021 That Are Safe and Working (8081)(TR) (3)

En köklü ve eski torrent sitesini arıyorsanız Turknova'ya gelin. Eski bir torrent sitesi olmasına rağmen, hala çok popüler bir torrent portalı. Bu portalda en yeni Türk filmlerini bulabilirsiniz.

Hdturk - HD Filmler için Özel Türk Sitesi

Copy of TR - Copy of Copy of L&T _ 12 Best Torrent Sites for August 2021 That Are Safe and Working (8081)(TR) (3)

BitTorrent ekosisteminden yararlanabileceğiniz en yeni torrent sitelerinden biridir. Ayrıca çok kısa bir süre içinde oldukça tanınabilir hale gelmiştir. Bu HD torrent sitesi, HD kalitede Türkçe içeriklere erişim sunuyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.