Header Ads

mailEnable indir download


Standard Edition

Standart Sürüm - Sınırsız Etki Alanı/Kullanıcı

MailEnable Standard Edition, Microsoft Windows sunucuları için güçlü SMTP, IMAP, POP3 ve Webmail hizmetleri sağlar. Güçlü yönetim yazılımı ile kurulumu basit, posta sunucunuzun hızlı bir şekilde çalışmaya başlayacağı anlamına gelir. Bu sürüm ücretsizdir, zaman veya kullanıcı kısıtlaması olmaksızın hem kişisel hem de ticari kullanım için casus yazılım veya reklam yazılımı içermez.

İnternet Postası

Gelişmiş AJAX web posta istemcisini kullanarak e-postanıza her yerden güvenli bir şekilde erişin. Webmail, kişisel takvim, kişiler, görevler, klasörler, otomatik imza, çok dilli yetenekler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere esneklik ve birçok özellik sunar ...

MailEnable Webmail hakkında daha fazla bilgi edinin

Posta Protokolleri

MailEnable Standard Edition, sınırsız sayıda kullanıcıyı ve etki alanını destekleyen sağlam, kararlı ve tamamen işlevsel POP ve SMTP posta hizmetleri sağlar.

Sürüm 8'de, Standard Edition artık IMAP desteği içeriyor (eskiden yalnızca Professional, Enterprise ve Premium Sürümlerinde kullanılabiliyordu).

Sürüm 8'de IMAP desteği hakkında daha fazla bilgi edinin
MailEnable Webmail - Standart Sürüm
MailEnable Web Postası - Kişiler

Kişiler

Web postası, standart e-posta istemcilerinde olduğu gibi web tarayıcınızdaki tüm kişilerinizi yönetme olanağı sağlar.

Webmail ayrıca kişilere resim ekleme yeteneği de sağlar, resimler, kullanıcıların Webmail'deki Seçenekler altında dizin görüntülerini ve kişi ayrıntılarını güncelleyebilecekleri genel dizindeki girişlerle ilişkilendirilebilir.

Fare imleci önizleme bölmesinin ileti üstbilgisindeki adres alanının üzerine geldiğinde, ileti üstbilgisinin üzerine bindirilen ve kişi resmi de dahil olmak üzere kişi ayrıntılarının hızlı bir anlık görüntüsünü görüntüleyen bir Satır İçi Kişi Kartı görünür. Gönderen adresi Adres Defteri'nde yoksa, Satır İçi Kişi Kartı Yeni E-posta Oluştur veya Kişi Ayrıntılarını Görüntüle gibi başka eylem düğmeleri de sağlar.

Takvim

Webmail Takvimi, randevularınızı sürükle ve bırak ve satır içi düzenleme yoluyla yönetmenizi sağlar.

Randevu Planlama ve Davetler

Outlook gibi, MailEnable Webmail Caldendar, kullanıcıların appoinment davetiyeleri kurmasına ve göndermesine olanak tanır. Ofisteki diğer kişilerle bir toplantı planlayabilirsiniz ve bu kişiler gelen kutularına bir davet alırlar. Daha sonra davetinizi reddetme, kendilerine daha uygun başka bir zaman önerme veya kabul etme seçeneğine sahip olurlar, bu durumda randevu hemen takvimlerine eklenir.

Randevu Planlama ve Davetler hakkında daha fazla bilgi edinin
MailEnable Webmail - Takvim
MailEnable Webmail - Serbest ve Meşgul Durumu

Ücretsiz ve Meşgul Zamanlama

Bir grup insanla toplantı planlarken, herkes için uygun bir zaman bulmak zor olabilir. MailEnable sunucusu, tüm katılımcıların serbest ve meşgul durumunun bir görünümünü arayabilir ve size sunabilir, böylece davetleri göndermek, yanıtları beklemek, alternatif zamanlar önermek ve tekrar tekrar yeniden planlamak gibi sıkıcı, sinir bozucu ve uzun bir süreçten geçmek zorunda kalmadan herkesin özgür olduğu bir zaman aralığı bulabilirsiniz.

Görev

Projelerinizi ve günlük görevlerinizi Webmail Görevleri'nde belgeleyerek yönetin. Başlangıç ve bitiş tarihlerini, önemini ve hassasiyetini girerek her görevi izleyin. Durumları kolayca güncelleştirebilir ve görevlerin tamamlanma yüzdesini izleyebilirsiniz.

Kontrol Paneli Entegrasyonu

MailEnable birkaç farklı üçüncü taraf kontrol paneli yazılım ürünüyle entegre olur.

MailEnable kontrol paneli entegrasyonu hakkında daha fazla bilgi edinin
MailEnable Webmail - Görevler
MailEnable Webmail - İşyeri Dışında Tarih veya Saat Ayarlama

Otomatik Yanıtlayıcı için İşyeri Dışında Başlangıç/Bitiş Saatleri

Kullanıcılar artık otomatik yanıtlayıcıyı etkinleştirmek istedikleri belirli bir zaman dilimini daha doğru bir şekilde hedeflemek için otomatik yanıtlayıcıları için bir başlangıç/bitiş tarihi ve saati ayarlayabilir.

Bu özellik, Outlook/MAPI Bağlayıcısı'nın yanı sıra Web Postası'nda da kullanılabilir.

Güvenlik

Kapsamlı güvenlik önlemleri ve kimlik doğrulama yöntemleri, posta sunucunuzu yetkisiz erişime karşı korur. Özellikler arasında SMTP Kimlik Doğrulaması, Tümleşik Windows Kimlik Doğrulaması, Geçiş denetimi bulunur.

MailEnable güvenliği ve kimlik doğrulaması hakkında daha fazla bilgi edinin

Anti-Spam

MailEnable Standard Edition, istenmeyen postaları ortadan kaldırmaya yardımcı olacak çeşitli dahili özelliklere sahiptir. anti-spam özellikleri arasında PTR kayıt kontrolü, DNS kara listesi, IP adreslerinin otomatik olarak yasaklanması ve çok daha fazlası bulunur. MailEnable standartlarla uyumlu bir posta sunucusudur ve çok çeşitli üçüncü taraf anti-spam yazılımlarıyla kullanılabilir.

Desteklenen üçüncü taraf anti-spam koruma ürünleri

Yönetim Konsolu

MailEnable'ın yönetim konsolu, yöneticilere gelen ve giden bağlantı durumlarını, sistem kullanım bilgilerini, kritik sunucu etkinliklerini ve sunucu sistem durumu raporlarını sunan duyarlı ve sezgisel bir platformdur.

Konsol, yöneticileri dizin oluşturmayı izleme, etki alanlarını/kullanıcıları içe aktarma ve IDN desteği gibi güçlü özelliklerle donatır. Ayrıca, dizin oluşturulacak ve güncelleştirilecek posta kutularının sayısı gösterildiğinden, dizin oluşturma hizmetinin geçerli durumunu görme olanağı da sağlar. Yöneticiler, "Explorer'da Görüntüle" menü öğesinin eklenmesiyle doğrudan diskteki posta kutusu konumuna atlayabilir ve filtre ekleyerek listeleri, grupları ve dizin üyelerini kolayca bulabilir.

MailEnable Yönetimi hakkında daha fazla bilgi edinin
MailEnable MMC - Özet
Video: Satır İçi YouTube Oynatıcı

Satır İçi YouTube Oynatıcı

Kullanıcılar YouTube video bağlantıları içeren iletiler aldığında, Web postası bu bağlantıları algılar ve ardından otomatik olarak seçilebilir küçük resim önizlemeleri oluşturur. Kullanıcılar daha sonra bu küçük resim bağlantılarına tıklayabilir ve videoyu mesaj gövdesinde oynatabilir!

Webmail'in gömülü YouTube Player'ı, oynatma, duraklatma, ses seviyesini ayarlama, tam ekran düğmelerinde görüntüleme dahil olmak üzere tam video kontrolünü entegre eder.

MP3 Medya Oynatıcı

Web postası, ses dosyalarının (MP3'ler) etkileşimli satır içi akışına izin verecek şekilde geliştirilmiştir. MP3 dosya ekleri içeren iletiler artık Webmail istemcisinde anında önizlenebilir ve akışa alınabilir.

Kullanıcılar ayrıca MP3 dosyalarını doğrudan "Dosyalarım" depolama klasörlerinden önizleyebilir ve aktarabilirler.

MP3 Media Player, kullanıcının çoklu görev yapmasına ve MP3'leri dinlerken Webmail'de mesaj görüntüleme/oluşturma, randevu, kişi ve görev oluşturma gibi diğer etkinlikleri yapmaya devam etmesine izin vermek için Webmail'de göze çarpmayan bir konumda görünmeye devam edecektir.

Bu özellik, istemci makineye web tarayıcıları için Adobe® Flash® Player'ın yüklenmesini gerektirir.
Video: MP3 Medya Oynatıcı

Liste Sunucusu

Üyelere abone olmanıza veya abonelikten çıkmanıza ve bilgi posta çıkışları veya tartışma grupları sağlamanıza olanak tanıyan tamamen işlevsel bir liste sunucusu içerir.

MailEnable liste sunucusu hakkında daha fazla bilgi edinin

Liste-Abonelikten Çık

Toplu postacılardan e-postalar aldığınızda, MailEnable artık List-Unsubscribe özelliğini kullanacak ve Webmail arayüzünde abonelikten çıkmanıza izin verecektir.
MailEnable Geçiş Merkezi

Göç Merkezi

MailEnable'ın Geçiş Merkezi, eski e-posta sistemlerinden taşıma için basit bir çözüm sunar.

Geçiş konsolunu kullanarak, uzak bir ileti platformundan tek bir kullanıcı, kuruluş veya sunucunun tamamı için posta içe aktarmak mümkündür.

Tanılama Raporlaması

MailEnable Standard Edition, sorunların hızlı bir şekilde tanılanmasına ve hızlı bir şekilde çözülmesine yardımcı olan kapsamlı bir Tanılama Raporlama Yardımcı Programı aracılığıyla gelişmiş tanılama içerir. Hataları kolayca belirlemek için W3C dosya biçiminde kapsamlı günlük kaydı özelliklerine sahiptir.

İş Başında Görün!

MailEnable ürününün en son sürümünü şimdi öğrenin! Çevrimiçi Demoyu görüntüleyin veya çalışırken görmek için deneme sürümünü indirin. Veya iş gereksinimlerinizi tartışmak için MailEnable satış ekibine başvurun.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.