Header Ads

En İyi 15 E-posta Uygulaması

 

En İyi 15 E-posta Uygulaması

Jill Duffy tarafından · Ekim 4, 2018
en iyi e-posta-uygulama birincil img

E-posta, birçok yönden, modern yaşamın merkezidir. İhtiyaçlarınız için en iyi e-posta uygulamasını bulmak, arkadaşlarınızla iletişim kurarken veya unutulan şifreleri geri yüklerken daha yönetilebilir ve üretken bir dijital deneyime sahip olmanın anahtarıdır. Google'ın Mart 2019'da Gmail tarafından Inbox'ın fişini çekeceğini ve hem Newton hem de Astro'nun yapımcılarıyla daha da erken buluşacağını duyurmasıyla, bir değişim için pazarda olabilirsiniz.

En iyi e-posta uygulamaları, dijital yaşamınızın en önemli yönlerini daha karmaşık hale getirmeden yönetmenize yardımcı olur. Bazıları gelen kutunuzu bir yapılacaklar listesine dönüştürmenize izin verir. Diğerleri derinden özelleştirilebilir ve size daha fazla kontrol sağlar. En iyi e-posta uygulamalarını birbirinden farklı kılan nedir ve hangisi sizin için uygun?

Harika Bir E-posta Uygulamasını Ne Yapar?

Uygulamaları nasıl değerlendiriyor ve test ediyoruz?

En iyi uygulamalarımızın tümü, kariyerlerinin çoğunu yazılım kullanarak, test ederek ve yazılım hakkında yazarak geçiren insanlar tarafından yazılmıştır. Uygulamaları araştırmak ve test etmek, her uygulamayı kullanılması gerektiği gibi kullanmak ve kategori için belirlediğimiz kriterlere göre değerlendirmek için düzinelerce saat harcıyoruz. Makalelerimize herhangi bir uygulamadan yerleştirme veya herhangi bir siteye bağlantılar için asla ödeme yapmayız - okuyucuların, incelediğimiz kategorilerin ve uygulamaların otantik değerlendirmelerini sunmak için bize duydukları güvene değer veriyoruz. Sürecimiz hakkında daha fazla ayrıntı için, Zapier blogunda öne çıkarılacak uygulamaları nasıl seçtiğimizin tam özetini okuyun.

En iyi e-posta uygulamalarının bu listesi için, yalnızca e-posta istemcilerini dikkate aldık, e-posta hizmetlerini ve e-posta asistanı uygulamalarını dışarıda bıraktık. E-posta istemcisi, e-posta başka bir hizmet tarafından barındırılsa bile, e-postaya erişmek için bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza yüklediğiniz bir yazılım parçasıdır. Bir örnek, iOS aygıtlarına önceden yüklenmiş olarak gelen Mail uygulamasıdır. Mail uygulaması aracılığıyla bir Gmail hesabına ve bir Yahoo Mail hesabına erişebilirsiniz. Bu durumda Gmail ve Yahoo Mail, en iyi e-posta uygulamalarının bu listesi için dikkate almadığımız e-posta hizmetleri olacaktır. İstemci uygulamaları neredeyse her zaman birden fazla e-posta hesabına erişmenize olanak tanıyarak tüm iletilerinizi tek bir birleştirilmiş görünümde görme seçeneği sunar.

Ayrıca, Microsoft Outlook (masaüstü uygulaması) ve IBM Notes gibi iş dünyasında daha belirgin olma eğiliminde olan birkaç uygulamayı göz önünde bulunduran kişisel kullanım için e-posta uygulamalarına da ev sahipliği yaptık. Her ikisinin de e-posta meraklıları arasında yeri vardır, ancak kuruluşlar için bireylerden daha uygun olma eğilimindedir.

Daha önce de belirtildiği gibi, hedeflenen bir şekilde daha iyi hale getirmek için e-posta asistanı uygulamalarını veya mevcut e-postanızda çalışan hizmetleri dikkate almadık. Bir örnek, gelen iletileri (diğer şeylerin yanı sıra) otomatik olarak sıralamak için mevcut e-posta hizmetinizin içinde çalışan bir hizmet olan SaneBox'tır. Başka bir örnek, Gmail ve Outlook'a yazınızı geliştirmeye ve iletileri ne zaman takip edeceğinizi hatırlamanıza yardımcı olan yeni özellikler ve araçlar ekleyen Boomerang'dır. Bu uygulamaların her ikisi de son derece yeteneklidir, ancak müşteri değildirler ve bu nedenle bu liste için dikkate alınmamışlardır.

Gelen kutunuzu kontrol altına almanız mı gerekiyor? Zapier'i kullanarak otomasyon ile e-postanızı nasıl evcilleştireceğinizi öğrenin.

Bununla birlikte, e-posta istemcileri ve hizmetleri hakkında bazı karışıklıklar olabilir, çünkü bazı uygulamalar her iki alanı da kapsar. Örneğin, Gmail yalnızca bir e-posta hizmeti değil, aynı zamanda aynı ada sahip bir mobil e-posta istemci uygulamasına da sahiptir. Gmail mobil uygulaması, yalnızca Gmail hesabınızdan değil, aynı zamanda Yahoo Mail adresinizden, Microsoft Office 365 hesabınızdan ve diğerlerinden gelen iletileri okumanıza ve yanıtlamanıza olanak tanır.

In addition to being email clients, the apps in this list meet other criteria, such as being in a state of full release. In other words, no beta products allowed. (Don't worry. We have an eye on some of the more interesting email apps in the works, such as Pigeon and Superhuman. But we can't accurately assess them until they're fully released.) Ease of use played a major role in our decision-making, as did stability. We also looked for apps that had at least one standout feature or reason for choosing it, which is listed in the "best for" line in each app's description below.

When it comes to email apps, there's no reason you can't choose several to use for different purposes. You might have one app you adore installed on your personal computer, something else for work email, and yet another on your phone. Which ones you choose will depend on how you like to interact with your email and what you do with it. Whatever the case, the best email apps have you covered.

The 15 Best Email Apps


Airmail e-posta uygulaması

Airmail (iOS, macOS)

Gelen kutunuzu özelleştirmek için en iyi e-posta uygulaması

Airmail basit bir e-posta uygulaması olarak başladı, ancak zamanla özelliklerle büyüdü ve bugün mevcut en güçlü e-posta istemcisi uygulamalarından biri. Özelleştirilebilir bildirimler, yalnızca en önemli kişilerinizden e-posta aldığınızda uyarı almanızı sağlar. Kaydırma hareketleri de özelleştirilebilir. Airmail, en çok kullandığınız yanıtlar için yerleşik şablonlarla daha hızlı yazmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, Fantastical, Evernote, OmniFocus, Dropbox ve diğerleri dahil olmak üzere en sevdiğiniz üretkenlik uygulamalarıyla çalışır.

Fiyat: $4.99, $9.99


Edison Mail uygulaması

Edison Mail (Android, iOS)

İletileri otomatik olarak kategorilere ayırmak için en iyi e-posta uygulaması

Edison Mail, e-postanızı sıralama ve düzenleme konusunda size yardımcı olmak için tasarlanmış bir mobil e-posta istemci uygulamasıdır. Gelen iletileri, gönderim için izleme numaraları içeren iletiler, aboneliklerle ilgili olanlar ve makbuzlar gibi uygun gruplara otomatik olarak sıralayabilir. Gönder düğmesini geri al düğmesi, uygulamaya evrensel bir çekicilik kazandırır ve okundu bilgilerini kapatma seçeneği, Edison'u e-postalarının kontrolünü elinde bulundurmak isteyen insanlar için daha da değerli hale getirir. Bu uygulamayı Edison Assistant (eski adıyla EasyDo veya Smart Assistant by EasyDo) ile karıştırmayın, çünkü ikincisi hayatınızı yalnızca e-postanın ötesinde düzenlemenize yardımcı olmak için daha fazlasını yapar.

Fiyat: ücretsiz


eM İstemcisi e-posta uygulaması

eM İstemcisi (Windows)

E-posta, takvim, kişiler, görevleri birleştirmek için en iyi e-posta uygulaması

Windows için bir e-posta uygulamasının güç merkezini arıyorsanız, eM İstemcisi mükemmel bir seçenektir. E-posta, takvim, kişiler ve görevleri tek bir yerde birleştirmekle kalmaz, aynı zamanda dokunmatik arayüzleri de destekler. Bir Pro hesabının fiyatı biraz dik gelse de, eM İstemcisi, dil çevirisi gibi diğer e-posta uygulamalarında nadiren bulunan bazı işlevler sunar. Bu, sık sık birden fazla dilde mesaj gönderip alıyorsanız ve hepsinde akıcı değilseniz, eM İstemcisi'ni seçmek için yeterli bir nedendir.

Fiyat: ücretsiz; Pro için $ 49.95


Ön e-posta uygulaması

Ön

Ekip işbirliği için en iyi e-posta uygulaması

Front uygulaması, ekiplerin tek bir gelen kutusunu işbirliği içinde yönetmesine olanak tanır. Front ile, contact@company.com gibi tüm adresleri yakalama gibi paylaşılan gelen kutularını bağlarsınız ve ardından erişimi olan herkes yanıtlayabilir veya ekipteki diğer kişilerin yanıtlaması için ileti atayabilir. Front ayrıca, ekiplerin işbirliği içinde de eğilimli olabileceği sosyal medya hesaplarını bağlamanıza olanak tanır.

Fiyat: Kişi başı 15 $ / ay'dan itibaren, en az 2 kişi


Gmail Mobil

Mobil Gmail'de (Android, iOS)

İletileri aramak ve düzenlemek için en iyi e-posta uygulaması

Gmail, web posta hizmetleri arasında altın standart olsa da, mobil uygulaması şaşırtıcı derecede özelliklere açıktır. Ancak, telefonunuz için Gmail uygulamasını seçip seçmeyeceğinize karar veren faktör bu değildir. Bu uygulamanın gerçek satış noktası, en şişirilmiş gelen kutularını bile aramada ne kadar hızlı ve yetenekli olduğudur. Bir Gmail hesabıyla (veya iki; birden fazla Gmail adresini destekler) kullandığınızda, postaları hizmetin sizin için oluşturduğu sekmelere otomatik olarak sıralamak için aynı harika seçeneklere sahip olursunuz: Birincil, Sosyal ve Güncellemeler. Filtreler ve etiketlerle postaları sıralamanın sınırsız yolları ve olağanüstü spam filtrelemesiyle Gmail, en önemli iletilerinizi hızlı bir şekilde görmenizi kolaylaştırır.

Fiyat: ücretsiz


Microsoft e-posta uygulaması tarafından Posta ve Takvim

Microsoft tarafından Posta ve Takvim (Windows; mobil eşdeğeri Outlook Mobile'dır)

E-postayı basit tutmak için en iyi e-posta uygulaması

Microsoft'un Posta ve Takvim, e-postayı basit tutan bir Windows masaüstü uygulamasıdır. Eskiden Outlook Express olarak adlandırılan bu uygulama, aşırı özellikler eklemeden e-postanın temellerini kapsar. Outlook tarzı takvim entegrasyonunun yanı sıra en önemli iletilerinizi işaretlemek için dizili e-posta konuşmaları, bildirimler ve bayraklar sunar. Ayrıca dokunmatik özelliklidir. Eklenen özelliklerle dikkatinin dağılmamasını tercih eden bir Windows kullanıcısıysanız, bu iyi bir seçenektir.

Fiyat: ücretsiz


Apple'ın Mail uygulaması

Apple tarafından üretilen Mail (iOS, macOS)

Resimlere açıklama eklemek, belgeleri imzalamak için en iyi e-posta uygulaması

İOS cihazlarına ve çoğu Mac'e önceden yüklenmiş olarak gelen Mail uygulaması, temel bir e-posta istemcisi gibi görünebilir, ancak basitliği, kaputun altındaki güçlü araçlara dayanır. İşaretleme araçlarıyla, görüntülere ek açıklamalar ekleyebilir ve belgeleri doğrudan gelen kutunuzdan imzalayabilirsiniz. Ayrıca, Apple'ın Mail Drop özelliğini (iCloud ile birlikte çalışanla aynı) kullanarak, ayrılan e-posta depolama alanınıza girmeden son derece büyük ekler gönderebilirsiniz.

Fiyat: Mac ve iOS cihazlara dahildir


Mailbird e-posta uygulaması

Posta kuşu (Windows)

Entegrasyonlarla üretkenliği artırmak için en iyi e-posta uygulaması

Mailbird, çağdaş bir tasarıma sahip bir Windows e-posta uygulamasıdır. Gelen kutunuzu özel düzenler ve kenar çubuğu temalarıyla kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca Asana, Todoist, Slack ve diğerleri gibi popüler üretkenlik uygulamalarıyla entegrasyon seçenekleri de içerir. İletileri daha sonraya erteleme ve hızlı okuyucular için otomatik kaydırma gibi özelliklerle zengin olsa da, bazı gelişmiş özellikler daha yüksek hizmet katmanlarıyla sınırlıdır. Örneğin, göndermeyi geri al seçeneği yalnızca Mailbird Business aboneleri tarafından kullanılabilir.

Fiyat: ücretsiz sınırlı sürüm, Pro için $ 12 / yıl, ömür boyu Pro için $ 59, İş için kişi başı $ 20 / ay


Mac için MailMate e-posta uygulaması

MailMate (macOS)

Markdown'da beste yapmak için en iyi e-posta uygulaması

Düz metin ve klavye kısayollarını sevenler için çok uygun olan MailMate, parmaklarınızı klavyeden kaldırmadan gelen kutunuzda gezinmenizi sağlar. Ayrıca, Markdown biçimlendirmesini ve görüntülemekte olduğunuz iletiye benzer tüm iletileri gösterme yeteneği gibi benzersiz görünümleri de destekler. MailMate, belki de erteleme ve geri gönderme gibi özellikler üzerinde düz metne değer veren ileri düzey kullanıcılar için en iyi Mac e-posta uygulamasıdır.

Fiyat: $49.99


Outlook Mobile e-posta uygulaması

Outlook Mobil (Android, iOS)

Odaklanmış bir gelen kutusunu görüntülemek için en iyi e-posta uygulaması

Outlook masaüstü uygulaması, özelliklerle şişirildiği kadar güçlü olsa da, Outlook Mobile uygulaması oldukça farklı bir deneyim sunuyor. Bir Microsoft e-posta hesabıyla kullandığınızda, sizin için önemli olabilecek e-postaları otomatik olarak bulan ve diğer dikkat dağıtıcı iletileri filtreleyerek bunları Diğer adlı bir sekmede tutan Odaklanmış Gelen Kutusu görünümünden yararlanabilirsiniz. Outlook mobil uygulaması ayrıca iletileri silmek, arşivlemek, okundu olarak işaretlemek, işaretlemek, taşımak ve ertelemek için özelleştirilebilir kaydırma hareketlerine sahiptir (erteleme işlevi aslında "zamanlama" olarak adlandırılır, ancak başka herhangi bir uygulamada erteleme olur).

Fiyat: ücretsiz


Polymail e-posta uygulaması

Poliposta (iOS, macOS, web)

Bir satış ekibiyle işbirliği yapmak için en iyi e-posta uygulaması

Polymail'in güçlü kıyafeti, özellikle satış ekipleri arasında işbirliği içinde kullanabilmenizdir. Örneğin, e-posta şablonları oluşturun ve bunları bir ekipteki herkesle paylaşabilirsiniz. Salesforce kullanan gruplar için iki uygulamayı bağlayabilir ve mesaj yazarken ihtiyacınız olan bilgileri Salesforce'tan alabilirsiniz. Ekipler ayrıca herkesin gelen kutularında ne kadar zaman geçirdiğini veya her bir kişinin yanıt alma olasılığının ne kadar olduğunu görmek için e-posta istatistiklerini birlikte izleyebilir. Bir başka harika özellik de, Polymail'in alıcılar mesajlarınızı açtığında ve aralarında gönderdiğiniz ekleri kimin indirdiğini izleme ve rapor etme yeteneğidir. Ayrıca, Polymail'in özelliklerle dolu olduğunu fark edeceksiniz, bir mesajı erteleme yeteneğinden daha sonra bir geri alma gönderme düğmesine kadar her şey.

Fiyat: ücretsiz; $ 13 / ay'dan başlayan ücretli planlar


Postbox e-posta uygulaması

Posta kutusu (macOS, Windows)

Birden fazla gelen kutusunu düzenlemek için en iyi e-posta uygulaması

Mozilla'nın Thunderbird'ünün bir yan ürünü olarak kuruluşundan bu yana, Postbox, postalarınızı düzenli tutmak için seçenekler açısından zengin, güçlü bir uygulama haline geldi. Sekmeli bir arayüz, aynı anda birden fazla mesajı açık tutmanızı sağlar. Etiketler ve klasörler postaları kategorilere ayırmanıza ve sıralamanıza yardımcı olur. Bir diğer yıldız özelliği ise, Postbox'ın bir kişi bilgileri kenar çubuğunu nasıl görüntüleyebileceğidir ve gönderenle ilgili ayrıntıları incelemenize olanak tanır. Bu güçlü ve iyi tasarlanmış uygulamada keşfedilecek çok şey var.

Fiyat: $40


Spark e-posta uygulaması

Spark (iOS, macOS)

Best email app for cutting down time spent in email

Every email doesn't need a lengthy reply. Sometimes a thumbs-up or crying face is all you need. With Spark, that's all you have to send, and in the end, that saves you time. After you read an email, tap Quick Reply to send an instant emoji response and archive the message in one step. Spark also saves you time in how it handles calendar invitations. Instead of a standard invite email, Spark shows you a preview of the event in your calendar with Accept and Reject options. This app has a wealth of other features, too, such as undo send, snooze, reminders, and more.

Price: free


Atlama e-posta uygulaması (yakın zamanda Spike olarak yeniden adlandırıldı)

Başak (Android, iOS)

E-postayı mesajlaşma gibi daha fazla yapmak için en iyi e-posta uygulaması

Kısa mesajlaşmayı veya ekip sohbetini e-postaya tercih ediyorsanız, Spike (eski adıyla Hop) denemeye değer. Android ve iOS cihazlar için bu e-posta istemcisi, mesaj dizilerini sohbet benzeri konuşmalara dönüştürür, böylece e-postalarınız ayrıntılı bir metin genişliğine daha az ve GIF'ler, sesli notlar, tek dokunuşla görüntü paylaşımı ve bir sohbet uygulamasında beklediğiniz diğer her şeyle iMessage veya WhatsApp'ta gördüklerinize daha çok benzer. Ekip sohbeti uygulamalarına benzer şekilde, Spike konuşmaları belirli bir konu etrafında düzenlemek için kanallar oluşturmanıza olanak tanır. Spike, onu kullanan diğer kişilerle de mesajlaşmak için kullandığınızda en iyi şekilde çalışır.

Fiyat: ücretsiz


Thunderbird e-posta uygulaması

Thunderbird (Linux, macOS, Windows)

Sekmelerde çalışmak için en iyi e-posta uygulaması

Firefox'un yapımcılarından, web tarayıcılarının en iyi özelliklerinden birini kopyalayan bir e-posta uygulaması geliyor: sekmeler. Thunderbird, sekmeli bir arayüz kullanan tek e-posta istemcisi değildir, ancak en iyilerinden biridir. Uygulamadan çıktığınızda, Thunderbird açık sekmelerinizi kaydeder ve bir dahaki sefere başlattığınızda bunları yeniden yükler. Geniş bir eklenti koleksiyonu, Thunderbird'ün neler yapabileceğini genişletmenizi sağlar.

Fiyat: ücretsiz

İlk olarak Paula DuPont tarafından 2 Haziran 2015'te yayınlandı; 2017 ve 2018'de yeni uygulamalar ve güncel bilgilerle güncellendi. Zapier kıdemli yazar ve editör Matthew Guay bu makaleye katkıda bulundu.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.