Header Ads

2022'nin en iyi ücretsiz web barındırma hizmeti

 

2022'nin en iyi ücretsiz web barındırma hizmeti

Ücretsiz web barındırma sağlayıcıları Infinityfree, Byethost, 000Webhost, Googiehost ve FreeHostingMasaüstü ekranında NoAds logosu
(Resim kredisi: Gelecek)

Ücretsiz web barındırma hizmetinin iyi olup olmadığını sorgulamak, çevrimiçi ihtiyaçlarınız için doğru barındırma hizmetini ararken tamamen normaldir.

Bir bütçeyle bir web sitesi kurmak ve sürdürmek istediğinizde, muhtemelen maliyetleri düşürmeye yardımcı olmak için ücretsiz olan en iyi web barındırma sağlayıcısına doğru çekileceksiniz.

Ancak, derlediğimiz 18 ücretsiz web sitesi sağlayıcıları listesinden yalnızca sekizinin (yarısından az) siteniz için ihtiyacınız olan tam barındırma paketini sunduğunu ve yalnızca altısının en iyi ücretsiz web barındırma hizmetleri listemizi oluşturduğunu öğrendiğimizden dikkatli olun.

Size ücretsiz bir hizmet sağlandığından, genellikle ücretli bir aboneliğe bağlı yükümlülükler artık mevcut değildir, ancak işler ters gittiğinde genellikle kendi cihazlarınıza bırakılırsınız.

Testimizi geçen ücretsiz web barındırma sağlayıcılarının hiçbiri, ürünün kalitesini veya özelliklerini ölçerken piyasadaki en ucuz ücretli hizmeti bile ölçemedi.

Ayrıca, bazı ücretsiz web barındırma sağlayıcılarının web sitelerinin uygun şekilde güvence altına alınmadığını keşfettik, bu da ücretli sağlayıcılardan beklediğiniz hizmet seviyesini sunma yeteneklerine fazla inanç yaratmıyor. (Bu aynı zamanda bazı ücretsiz web sitesi oluşturucu hizmetleri için de geçerlidir). Eski atasözünü hatırlayın: 'Ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz'? Teknoloji işinde başka hiçbir yer bu web barındırma ile daha doğru değildir.

Tavsiyemiz, çoğunluk için iyi bir seçenek olmadığı için ücretsiz web barındırma hizmetlerinden tamamen uzak durmak olacaktır. En ucuz web barındırma hizmetlerini seçmek, bütçeniz varsa daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak, yine de ücretsiz bir web barındırma hizmeti ile devam etmek istiyorsanız, piyasadaki en iyilerden yaptığımız listeyi görmek için aşağı kaydırın.

En iyi 3 web barındırma hizmetleri fırsatları

Hostinger paylaşılan barındırma: $ 41.88 $ 0
TechRadar Pro özel: Bir WordPress ile çevrimiçi hale getirmek için ihtiyacınız olan her şeyi alın WordPress 30GB depolama alanı ve 100GB bant genişliği ile birlikte gelen 100GB barındırma paketi. Hostinger'ın tek paylaşımlı barındırma paketini satın aldığınızda Amazon kuponlarında $ 41.88 / £ 41.88 tam bir geri ödeme alın. Hüküm ve koşullar geçerlidir*İlk satın alma gereklidir
  

Bluehost Paylaşılan Plan | 7.99 $ 2.75 $ p / m |% 63 indirim
TechRadar ziyaretçileri için harika bir pazarlık olan Bluehost, Paylaşılan Planının fiyatını (düzenli olarak 7.99 $ pm / m) yalnızca ilk dönem için ayda sadece 2.75 $ 'a düşürdü. 175 $ 'lık 7/24 desteğin yanı sıra ücretsiz alan adı ve site oluşturucu ve 30 günlük para iade garantisi sunuyor.

Hostgator, en iyi paylaşılan barındırma hizmeti
ile sürprizler yapıyor Hostgator, alan adları, SSL sertifikası ve ayda sadece $ 2.64'ten başlayan pazarlama parası gibi bir dizi freebies ile çok uzun zamandır gördüğümüz en iyi paylaşılan barındırma özelliklerinden bazılarını sunan özel bir teklifle bizi şaşırttı.

2022'nin en iyi ücretsiz web barındırma sağlayıcıları

Spot ışığı efektli açık mor arka plan üzerinde Hostinger logosu

(Resim kredisi: Hostinger)

1. Hostinger

Genel olarak en iyi ücretsiz web barındırma

ÖZELLIKLER

Disk alanı: 30 GB
Alan adı barındırma: 0
Aylık trafik: 10.000 aylık ziyaret
Alt alan adları: 2
FTP hesapları: 1
MySQL veritabanları: 2

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
Cloudflare korumalı ad sunucuları
+
%99,9 çalışma süresi garantisi
+
Ücretsiz SSL

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
Ücretsiz alan adı yok

TechRadar Pro, popüler web barındırma web sitesi Hostinger ile tam bir geri ödeme (Amazon kuponu aracılığıyla) sunmak için ortaklık kurdu. tek paylaşımlı hosting paketi(yeni sekmede açılır). Sadece barındırma için ödeme yapın, barındırma paketini satın almak için kullandığınız e-postayı ve fatura numarasını bize gönderin ve maliyetinizi yalnızca USD veya GBP cinsinden karşılamak için size bir Amazon kuponu göndereceğiz (£ 41.88 / $ 41.88 değerinde). Diğer hüküm ve koşullar geçerlidir.

Hostinger, sunucusunda barındırılan milyonlarca web sitesi ile web barındırma söz konusu olduğunda en büyük markalardan biridir. En son özel teklifimiz, ücretsiz web barındırma sağlayıcılarının dünyasında genellikle elde ettiklerinize kıyasla büyük bir sıçramayı temsil ediyor.

Aylık 30GB bant genişliği, sağlam DNS yönetimi, Cloudflare korumalı ad sunucularının yanı sıra tam destek (24x7x365) ve çalışma süresi garantisi (% 99.9) ile 100GB hızlı SSD depolama alanına sahip olursunuz.

Automattic'in her yerde bulunan CMS'sinde dişlerini kesmek isteyenler, bunun tam teşekküllü, LiteSpeed hızlandırılmış WordPress otomatik güncellemeler, site oluşturma sihirbazları ve kullanıma hazır kullanışlı bir veritabanı gibi yeni başlayanlara uygun özelliklerle tamamlanmış barındırma hizmeti olduğunu öğrenmekten mutluluk duyacaktır. öğreticiler(yeni sekmede açılır).

Tam Hostinger incelememizi okuyun

(Resim kredisi: InfinityFree)
(yeni sekmede açılır)

2. Sonsuzluk

En iyi genel ücretsiz web barındırma

ÖZELLIKLER

Disk alanı: Sınırsız
Domain hosting: Sınırsız
Aylık trafik: Sınırsız Bant Genişliği
Alt alan adları: Sınırsız
E-posta hesapları: 10
FTP hesapları: 1
MySQL veritabanları: 400

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
Sınırsız depolama/bant genişliği
+
400 MySQL veritabanı

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
Ortalama yükleme süreleri

Ücretsiz web sitesi barındırma dünyasında, Sonsuzluk(yeni sekmede açılır) iyi nedenlerle öne çıkıyor, bu yüzden en iyi ücretsiz web barındırma listemizin başında. Olumlu bir izlenim bırakan ve bizim için doğru kutuları işaretleyen iyi tasarlanmış bir web sitesine sahiptir. Ana sayfası, yükleme süresi testimizde C performans notu alıyor, ancak bunun dışında oldukça sağlam görünüyor.

Infinityfree altı yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteriyor, 400.000'den fazla kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor ve sınırsız disk alanı ve bant genişliği sunuyor (çok cömert bir 50.000 günlük isabetle de olsa). İstediğiniz kadar alan adı barındırabilirsiniz, ancak içeriğinizi yüklemek için yalnızca 10 e-posta hesabı ve bir FTP alırsınız.

Gizli ücret yoktur ve ücretsiz durumuna rağmen,% 99.9 çalışma süresi garantisi (bununla birlikte, siteniz çökerse az ya da çok kendi başınıza olursunuz) ve 400'den fazla uygulamaya sahip popüler Softaculous Script yükleyicisi alırsınız.

Bu sağlayıcının özellikler listesinin 400 MySQL veritabanı (diğerlerinin yalnızca bir avuç verdiği, eğer varsa), ücretsiz bir DNS hizmeti, ücretsiz SSL ve ücretsiz Cloudflare CDN içerdiğini görünce şaşırdık. Bu ücretsiz bir teklif için etkileyici.

Beklendiği gibi Infinityfree ayrıca ucuz ücretli hosting satıyor (Infinityfree Ultimate Premium(yeni sekmede açılır)) ayda 6.90 $ karşılığında sınırsız her şeyi sunar, bu da yükleme sürelerini önemli ölçüde azaltan CloudFlare Railgun'a erişeceğiniz için yükseltmeye değer.

Tam Infinityfree web hosting incelememizi okuyun

(Resim kredisi: Byet Internet Services)
(yeni sekmede açılır)

3. Byethost

Hızlı ve kolay barındırma

ÖZELLIKLER

Disk alanı: 1GB
Alan adı barındırma: 1
Aylık trafik: 50GB
Alt alan adları: 5
E-posta hesapları: 5
FTP hesapları: 1
MySQL veritabanları: 5

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
İyi destek
+
Kullanımı kolay

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
Sınırlı sunucu alanı

Byethost(yeni sekmede açılır) ABD merkezli bir barındırma, alan adı ve bayi hizmetleri sağlayıcısı olan Byet Internet'in bir parçasıdır. Bir milyondan fazla web sitesinin barındırıldığı Byethost, ücretsiz barındırma hizmetinin "yalnızca dünyadaki ücretsiz barındırmaya adanmış en güçlü ağlardan biri" olduğunu iddia ediyor.

Kullanıcılara 1GB sunucu alanı, aylık 50GB bant genişliği ve MySQL / PHP uyumluluğu verilir. Ayrıca, açıkça bir nimet olan 7/24 teknik desteğin yanı sıra Byethost'un topluluğuna ve bilgi tabanına erişimden de yararlanıyorlar.

Softaculous platformu size WordPress ve diğer yüzlerce popüler web uygulamasının otomatik kurulumunu sağlar ve ihtiyacınız olursa ücretsiz bir web sitesi oluşturucu (platformlu) vardır. Aynı zamanda reklamsızdır.

Ayrıca, kendiniz ücretsiz bir web barındırma sağlayıcısı olmakla ilgileniyorsanız, Byethost ayrı bir varlık işletir, myownfreehost(yeni sekmede açılır), bu sadece bunu yapmanızı sağlar.

Tam Byethost Ücretsiz web hosting incelememizi okuyun

(Resim kredisi: 000webhost)
(yeni sekmede açılır)

4. 000Webhost

Göz ardı edilemeyecek tartışmalı bir seçim

ÖZELLIKLER

Disk alanı: 300MB
Alan adı barındırma: 1
Aylık trafik: 3GB
Alt alan adları: 0
E-posta hesapları: 0
FTP hesapları: 1
MySQL veritabanları: 1

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
Yerleşik oyuncu
+
Etkileyici özellikler

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
1 tıklama ile yükleme yok
-
E-posta hesabı veya alt alan adı yok

000Web Ana Bilgisayarı(yeni sekmede açılır) Hostinger tarafından sahip olunan ve işletilen ücretsiz bir web sitesi barındırma sağlayıcısıdır. 000Webhost 10 yıldır var ve milyonlarca kullanıcısı var, bu da ne yazık ki onu bilgisayar korsanları için birincil hedef haline getiriyor. 2015 yılında, sağlayıcının tüm veritabanı, çalınan tahmini 13,5 milyon hesabın ayrıntılarıyla tehlikeye atıldı. O zamandan beri, 000Webhost tamamen değişti, ancak birçok kullanıcı hala bu güne kadar hack'i hatırlıyor.

000Webhost ile cPanel, bir web sitesi oluşturucu ve bir WordPress otomatik yükleyici alacaksınız, ayrıca başka bir avantaj da reklam olmamasıdır. Bununla birlikte, bant genişliği ve özellikle disk alanı, 3GB bant genişliği ve yalnızca 300MB disk alanı ile düşük taraftadır.

Beklendiği gibi, SSL sertifikası yoktur, ancak biraz şaşırtıcı olan şey, alt alan adlarının ve e-posta hesaplarının bulunmamasının yanı sıra biletler aracılığıyla destek eksikliğidir (yardıma ihtiyacınız olduğunda forumlardan geçmeniz gerekir).

000Webhost ile iki web sitesi yükleyebilmelisiniz, ancak bunu ikinci kez yapmaya çalıştığımızda sınırımıza ulaştığımızı söyleyen bir hata mesajı aldık. Ayrıca, hesap oluşturma e-postası Google tarafından şüpheli bir e-posta olarak işaretlendi ve kötü amaçlı yazılımların genellikle bu URL'den geldiğine dair bir açılır pencere uyarısı verildi. 000webhostapp.com 000webhost.com aynı kimlik bilgilerini kullanarak bir web sitesi de oluşturabileceğinizi unutmayın.

000webhost incelememizin tamamını okuyun

(Resim kredisi: GoogieHost)
(yeni sekmede açılır)

5. Googiehost

Size cPanel ve Cloudflare veren ücretsiz bir ana bilgisayar

ÖZELLIKLER

Disk alanı: 1GB
Alan adı barındırma: 1
Aylık trafik: 100GB/Sınırsız
Alt alan adları: 2
E-posta hesapları: 2
FTP hesapları: 2
MySQL veritabanları: 2

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
100 GB veri
+
2 FTP hesabı
+
Ücretsiz SSL

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
Site güven vermiyor
-
Endişe verici güvenlik hataları

Kolayca karıştırabilirsin Googiehost(yeni sekmede açılır) Googlehost ile, biraz dikkat çekmenin arsız bir yolu. Ancak, sekiz yaşındaki Googiehost hala çok iyi olmayan bir grup ücretsiz web barındırma sağlayıcısında daha iyi seçeneklerden biri olmaya devam ediyor.

Bununla birlikte, şirketin web sitesi çok az güven veriyor. Küçük baskı telif hakkı bildirimi, muhtemelen zaman yolcuları tarafından potansiyel ihlallere karşı korunmak için 2018 yılı olsa bile 2021'e kadar uzatıldı. Ayrıca, garip gramer hataları bolca var - En Son, Trsuted, Powerfull - bu tür şeyler (ve yazma sırasında, görünüşe göre tüm dünyada '2.12.820' kullanıcı var).

Yine de, hepsi kötü değil. Bu, serbest biçiminde de olsa cPanel ve Cloudflare ile gelen tek sağlayıcıdır. Ancak, cPanel'e erişmeye çalışırken ekranımızda korkunç "bağlantınız özel değil" in ortaya çıktığı birkaç örnek yaşadığımızı unutmayın. Chrome, bunu "güvenli olmayan" bir mülk olarak tanımladığı için bu asla iyi bir işaret değildir.

Googiehost'un gelir modeli, Interserver.net aracılığıyla ücretli işlere dönüşen bazı ücretsiz web sitelerine dayanır. Ayrıca, kontrol panellerinde ve kendi web sitesinde birkaç banner reklam yayınlar - ancak kullanıcıların sitelerinde yayınlamaz.

Son bir uyarı: Firmanın web sitenizi kabul etmesi için bir neden, Recaptcha'nın özel bir sürümü ve spam gönderenleri ayıklamanın şaşırtıcı bir yolunu sunmanız gerekir.

(Resim kredisi: FreeHostingNoAds)
(yeni sekmede açılır)

6. FreeHostingNoAds

Googiehost'a iyi bir alternatif

ÖZELLIKLER

Disk alanı: 1GB
Alan adı barındırma: 1
Aylık trafik: 5GB
Alt alan adları: 3
E-posta hesapları: 1
FTP hesapları: 1
MySQL veritabanları: 1

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
En büyük dosya boyutu sınırı
+
Kolay kurulum
+
3 alt alan adı

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
Çok sınırlı 1 tıklama yükleme
-
Sınırlı disk alanı ve bant genişliği

Byethost gibi, FreeHostingNoAds(yeni sekmede açılır) teneke üzerinde söylediklerini sunar: Herhangi bir reklam olmadan ücretsiz web barındırma. Markanın sahibi Runhosting(yeni sekmede açılır), sınırsız disk alanı ve sınırsız trafik sunan yerleşik bir web barındırma sağlayıcısı ayda $ 2.49 kadar az.

Beklendiği gibi, FreeHostingNoAds ücretli bir hesapla elde ettiklerinizin küçük bir alt kümesini sunar ve Batcave (Batcave)(yeni sekmede açılır) (1GB/5GB/1 etki alanı) ve FreeHostingEU(yeni sekmede açılır) (200MB/4GB/5 etki alanı). İkincisi, FreeHostingNoAds ile aynı özellik kümesini paylaşan diğer iki ücretsiz web barındırma sağlayıcısıdır ve aynı ailenin bir parçası olabilir.

Size tarayıcılardaki tüm önemli güvenlik asma kilidini verecek bir SSL sertifikası, sizi göz sulandıran 30 $ 'lık bir geri getirecektir. Zacky Tools Installer aracılığıyla kontrol paneli, Grav, WordPress veya Joomla'nın tek tıklamayla yükleme olarak sunulmasıyla son derece sınırlıdır. Ancak, bunu yapmak isterseniz kendi kurulumunuzu yapabilirsiniz – ancak dosya boyutu sınırının yalnızca 15MB olduğunu unutmayın.

Yeni bir hesap oluşturmak basittir, ancak hesap e-postalarının doğrudan spam kutumuza girmesinden biraz endişe duyduk, bu da FreeHostingNoAds tarafından barındırılan bazı sitelerin reddedilme listesinde olabileceğinin bir işaretidir.

Tam Ücretsiz Hosting No Ads incelememizi okuyun

(Resim kredisi: Ücretsiz Web Hosting Alanı)
(yeni sekmede açılır)

7. FreeWebHostingArea

Deneyimli gaziler için ideal

ÖZELLIKLER

Disk alanı: 1.5GB
Alan adı barındırma: 1
Aylık trafik: Sınırsız bant genişliği
Alt alan adları: 0
E-posta hesapları: 0
FTP hesapları: 1
MySQL veritabanları: 3

SATIN ALMAK IÇIN NEDENLER

+
Sınırsız bant genişliği ödeneği
+
3 MySQL veritabanı
+
1,5 GB depolama alanı

KAÇINILMASI GEREKEN NEDENLER

-
1 tıklama ile yükleme yok
-
Site oluşturucu yok

FreeWebHostingAlan(yeni sekmede açılır) 1999'ten bir web sitesinin tasarımını spor yapabilir, ancak size sınırsız bant genişliği sağlayabilecek ücretsiz bir web barındırma şirketi istiyorsanız başka bir seçenektir (veya en azından sağlayıcının iddiası budur).

Dahası, çoğundan daha cömert bir depolama kapasitesi sunarak, size 1.5GB web alanı sunar, ayrıca üç MySQL veritabanı elde edersiniz - bu da yine rakip ücretsiz web sitesi barındırma sağlayıcılarının çoğundan daha iyi performans gösterir.

Kontrol paneli ilkeldir ve yazma sırasında, site oluşturucu ve otomatik yükleyici düzgün çalışmıyordu ve herhangi bir kullanıcıyı kendi web sitelerini oluşturmak istiyorlarsa dosyalarını FTP üzerinden yükleme görevi ile bırakıyordu. FreeWebHostingArea'da izin verilen maksimum dosya boyutu 12MB'dir.

FreeWHA, bilindiği gibi, kullanıcılara günlük veya haftalık site dışı yedeklemeler verir ve düşük trafikli web sitelerinde reklam vermez. Yükseltme FreeWHA Temel paketi(yeni sekmede açılır) Yılda 12 ABD doları karşılığında sitenin ne kadar popüler olduğuna bakılmaksızın reklamları kaldırırsınız, hesap başına beş MySQL veritabanı, tek tıklamayla veritabanı yedekleme ve öncelikli teknik destek ile.

Tam Ücretsiz Web Hosting Alanı incelememizi okuyun


Köşeyi atma

We eliminated the following ‘free’ web hosting companies during our extensive evaluation of the current market.

  • Freevirtualservers, Freehosting and Freehostia: All of these were removed because they either require you to buy a domain name from them, or transfer your own.
  • X10hosting: The login section no longer works.
  • Uhostfull: We were not able to create a new account because it kept complaining about non-valid characters for a non-existent domain field.
  • Instafree: It has a very convoluted signup process requiring you to give your date of birth and gender before waiting up to 48 hours for approval.
  • 5GBfree and Hoophost: They no longer accept new accounts. Hoophost candidly admitted that this was because of spam accounts.
  • AdvancedFreeWebHost: This provider wants you to subscribe to a YouTube channel and remain subscribed to it. Failure to do so will see your account deleted.

 Best free web hosting service FAQs

Why do web hosting companies offer free hosting?

Free web hosting should be seen as a marketing tool which means that terms and conditions may be changed frequently, and since there is no financial transaction, downtimes may be more frequent as SLA (service level agreements) are non-existent.

Free web hosting comes with a number of limitations of course. Server space, site speed, traffic, uptime guarantees and backup provision are all features that are often curtailed, but that's not to say that good cheap hosting isn't available.

Bear in mind that free web hosting exists because it allows companies to upsell more expensive web hosting to those who may need it.

Ücretsiz web hosting'in artıları ve eksileri

Ücretsiz web barındırma için artılarından çok daha fazla eksi var. Ana (ve tek) profesyonel, ücretsiz olmasıdır, bunun için gerçekten bir kuruş ödemezsiniz. Bu, bir web sitesi oluştururken kendinizi denemek için iyi bir seçim olabilir, ancak neredeyse her zaman iyi bir barındırma sağlayıcısı için ödeme yapmaktan daha iyidir ve bazı ucuz olanlar da vardır.

Tahmin edebileceğiniz gibi, ücretsiz web barındırma için epeyce eksileri vardır. Performans ücretli barındırmadan çok daha düşüktür, güvenlik sorgulanabilir, müşteri desteğinden çok fazla beklemeyin (varsa) ve çoğu zaman, web sitesinde bir sorun varsa kendi başınızasınızdır. Sonuç olarak, eğer yapabiliyorsanız, ücretsiz web barındırma uzak durun ve iyi bir ucuz barındırma sağlayıcısı seçin.

Ücretsiz web hosting güvenli midir?

Ücretsiz web barındırma, diğer barındırma sağlayıcıları kadar güvenlidir, istikrar ve desteğe daha az odaklanıldığı uyarısıyla. Bu, herhangi bir yedeklemenin yapılacağını veya güvenilir olacağını varsayamayacağınız anlamına gelir, bu nedenle kendi verilerinizi gerektiği gibi kaydetmek ve indirmek için ek adımlar atmanız gerekir. Bu, ücretsiz web barındırma şirketlerinin kötü veya güvenilmez olduğunu söylemek anlamına gelmez, sadece ücretli hizmetlerle bu istikrar, destek ve güvenilirlik için ödeme yaptığınız anlamına gelir.

Ancak, sonuç olarak, ücretsiz web barındırma küçük hobi web siteleri için harika olsa da, herhangi bir ciddi web sitesinin - sadece bir iletişim sayfası olsa bile - kendi ücretli web barındırma hizmetine sahip olması gerekir. Bu sadece web siteniz için ekstra koruma anlamına gelmez, aynı zamanda web sitenizde gereksiz web sitesi kredileriniz veya hatta reklamlarınız yoksa daha profesyonel görünür.

Bu ücretsiz web barındırma hizmetlerini nasıl seçiyoruz ve test ediyoruz?

Gözden geçirenlerimiz, her bir web barındırma sağlayıcısının yeni kullanıcılara neler sunduğunu ve her markanın kontrol panelinde gezinmenin ne kadar kolay olduğunu kontrol etmek için kaydolarak ve bir plan satın alarak her hizmeti test eder. Size sunulan desteğe büyük önem veriyoruz.

Ne aldığınızın ayrıntılarını (ve ne yapmadığınızı) tartıyoruz ve her web barındırma sağlayıcısını, birçok müşterinin kullanacağı özelliklerinin kalitesine ve web barındırma şirketinin müşterinin her üründe ne elde ettiği konusunda ne kadar net olduğuna göre sıralıyoruz.

Ücretsiz web hosting iyi mi?

Evet ve hayır, çoğunlukla hayır. Ücretsiz olmasına rağmen, ciddi dezavantajları vardır. Yapabileceklerinizle çok sınırlısınız, çok sayıda web sitesi düzgün bir şekilde güvence altına alınmıyor ve bir şeyler ters giderse hemen hemen kendi cihazlarınıza bırakılıyorsunuz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, ücretsiz olmaktan ziyade bazı ucuz web barındırma sağlayıcılarını seçmekten daha iyidir. Yine de, sonuçta sizin seçiminizdir ve ücretsiz web barındırma, bir web sitesi oluşturmakla biraz uğraşmak isteyen yeni başlayanlar gibi bazı özel durumlar için yeterli olabilir.

Ücretsiz web barındırma teklifi barındırma şartları ve koşulları

1. Tek paylaşımlı barındırma paketini (3.49 ay boyunca ayda 3.49 / 12 £) Hostinger'dan satın alın ve £ 41.88 / $ 41.88 değerinde ücretsiz bir Amazon kuponu almak için başvurun. Daha uzun bir abonelik satın alabilirsiniz, ancak yukarıda belirtildiği gibi aynı Amazon kupon değerini alacaksınız. Bu bağlı bağlantıyı kullanmanız ve ücretsiz Amazon kuponuna başvurmadan önce 60 gün boyunca abone olmanız GEREKİR.

2. Satın alma kanıtını desire.athow@futurenet.com e-posta göndererek TechRadar'a gönderin. Satın alma belgeniz, fatura veya sipariş numarasını ve paketi satın almak için kullandığınız e-posta adresini içerecektir. Satın alma işleminizi Hostinger ile doğrulayacağız. Satın alma işleminizi doğrulayamamamız durumunda kuponu alıkoyma hakkımızı saklı tutarız. Kararımız, satın alma işleminizin uygun olup olmadığı konusunda nihaidir.

3. Satın alma işleminizin doğrulanmasının ve kuponun düzenlenmesinin 15 iş günü kadar sürebileceğini lütfen unutmayın. Uygun satın alımlar için kupon, gönderiminizle birlikte bize verdiğiniz e-posta adresine gönderilen bir e-kupon olacaktır.

4. Kupon, bulunduğunuz yere bağlı olarak ABD doları veya İngiliz Sterlini cinsinden verilecektir. Kuponunuz yalnızca Amazon.com veya Amazon.co.uk kullanılabilir. Devredilemez ve nakit veya başka bir bedelle değiştirilemez. Bilgileriniz yalnızca satın alma işleminizin geçerliliğini doğrulamak için kullanılacak, başka herhangi bir amaç için kullanılmayacaktır.

5. TechRadar, Quay House, Ambury, Bath, BA1 1UA'nın Future Publishing Ltd'sine ("Future") aittir. Future, uygun satın alımlar için kuponu bu şartlara uygun olarak teslim edecektir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.