Windows Blog Italia çalışanları, Windows 10 yükseltmesini takiben Windows Media Center'ı PC'nize geri yüklemek için basit bir kılavuz paylaştı. Microsoft, 2009'da bu özelliği desteklemeyi bıraktığından, Media Center yükseltme sırasında kaldırılmıştır.

Media Center uygulamasının hayranları, işlevsellik kaybından pişmanlık duymaya devam etse de, Microsoft, bu ölümsüz hayranlar için bir teselli olarak ücretsiz bir DVD oynatıcı teklif etti. Bununla birlikte, artık bu özellikten ödün vermenize gerek yok. MDL forumlarındaki kullanıcılar, Windows Media Center'ı mevcut Windows 10 yapılarına (10240 ve 10532) yeniden yüklemek için hepsi bir arada bir paket yayınladı.

Kullanıcılar, paketin resmi olmayan bir kaynaktan indirilen dosyalardan oluştuğunu unutmamalıdır. Bu nedenle dikkatli hareket etmeleri önerilir. IBTimes UK , Media Center paketinin kurulumu sırasında veya sonrasında bir cihazda meydana gelebilecek herhangi bir hasardan sorumlu tutulamaz.

İndirme Gerekli

WindowsMediaCenter_10.0.10134.0.zip

Windows 10'da Windows Media Center nasıl kurulur

  • İndirme ve özü WindowsMediaCenter_10.0.10134.0.zip dan (v2.1) bağlantı sağladı .
  • _TestRights.cmd dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin .
  • Yeni bir komut istemi görünene kadar bekleyin. PC’niz yeniden başlayacak, ve 2. adımdan itibaren tüm adımları tekrarlayın.
  • Installer.cmd'ye sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin .
  • Ekranda " Çıkmak için herhangi bir tuşa basın " mesajı görünene kadar bekleyin Ardından ekrandan çıkmak için herhangi bir tuşa basın.

Artık Media Center'ı Windows 10'a yüklediğinize göre, uygulamaya erişmek için yapmanız gerekenler: