Header Ads

En iyi torrent siteleri 2020

En iyi torrent siteleri 2020


28 Ocak 2020 Salı 21:50
En iyi torrent siteleri 2020
En iyi torrent siteleri 2020 derlemesi ile karşınızdayız. Bu son yılların en popüler torrent siteleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu sitelerin telif hakkını ihlal etmeyen içerikleri edinmek konusunda tamamen legal olduğunu belirtmek isteriz.
Peer-to-Peer (P2P) şekilde dosya paylaşım yapılan torrent siteleri, şüphesiz internet dünyasının en popüler web siteleri arasında. Genel kanı torrent sitelerinin veya torrent üzerinden dosya indirmenin yasa dışı olduğu yönünde olsa da, aslında P2P dosya paylaşımı tamamen legaldir.
Burada önemli olan indirmiş olduğunuz dosyanın herhangi bir telif hakkını ihlâl etmiyor olması. Bu uyarıyı da yaptıktan sonra dilerseniz gelin hep beraber 2020’nin yani günümüzün en iyi torrent sitelerine yakından bakalım.

En iyi torrent siteleri 2020 – Popüler torrent siteleri

En iyi torrent siteleri 2020 listemizde Zamunda.NET hariç, trafik değerlerine göre son dönemde en çok tercih edilen web sitelerini bulabilirsiniz.

1-  Zamunda.NET

Kickasstorrents‘ın kapatılmasından sonra özellikle Türkiye’deki kullanıcıların ilk tercihi Zamunda.NET olacaktır. Bulgaristan merkezli bir Torrent sitesi olan Zamunda, aslında dünya genelindeki sıralamada üst sıralarda olmasa da, ülkemizde en çok kullanılan web sitelerinin başında geliyor. Birçok kullanıcıya göre Zamunda en iyi film indirme sitesi olarak da görülüyor.
En iyi torrent siteleri

2- The Pirate Bay

Torrent deyince şüphesiz akla gelen ilk isim The Pirate Bay olur.
2003’te kurulan ve yasal sorunlar yüzünden defalarca kapatılan; kurucularının bu uğurda hapis bile yatmak zorunda kaldığı web sitesi zor da olsa yoluna 2018 yılında da en popüler torrent sitelerinden biri olarak devam ediyor.

3 – Torrentz2

Yıllarca yayın hayatına devam eden ancak daha sonra kapanan Torrentz.eu web sitesinin devamı. Bir arama motoru olarak çalışan Torrentz2‘de farklı torrent web sitelerinden arama sonuçlarına ulaşabiliyorsunuz. Torrentz.eu yerine gelen Torrentz2 zor durumlar yaşayan web siteleri arasında yer alıyor.

4 – NYAA.SI

Nyaa.si popüler anime torrent sitesi Nyaa’nın devamı niteliğinde bir site. 2017 yılında kapatılan sitenin yerine geçen bu IP, özellikle anime arşivi oluşturmak isteyenler için büyük bir kaynak sağlıyor.

5 – YTS.AG

Görsel tabanlı arayüzü ile dikkatleri çeken YTS.AG, özellikle film indirmek ve izlemek isteyenlerin bir numaralı tercihi olmuş durumda. Son çıkan filmleri burada kolayca bulabiliyorsunuz.
16-05/28/en-iyi-torrent-siteleri-9.jpg

6 – TORRENTS.ME

Torrents.me geçtiğimiz yılın hızla yükselen web sitelerinden biri olmayı başardı. Sağlam algoritmasıyla diğer sitelerde bulunan torrent bağlantılarını bulabileceğiniz site, yükselmeye de devam ediyor.
TORRENTS.ME sitesine buradan ulaşabilirsiniz


7 – IDOPE

Normalde 2016 yılında kurulan iDope, yeni bir torrent sitesi olarak göze çarpıyor. Geçen 2 yıl içerisinde içeriğini geliştiren ve yeni filmlerle dizilerle sağlam bir katalog oluşturan iDope, bakalım ne zaman “fazla” dikkat çekecek.

8 – 1337X

Genellikle trafiğini İngiltere’den alan 1337X içerik anlamında oldukça zengin. Bu sayede yıllardır varlığını korumaya devam eden torrent siteleri arasında yer alıyor.
Sadece arayüzü ve o hafta hangi içeriklerin popüler olduğunu gösteren bölümleriyle 1337X, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.
16-05/28/en-iyi-torrent-siteleri-6.jpg

9 – EZTV.AG

İlk olarak 2005’te bir TV torrent dağıtım grubu olarak yayın hayatına başlayan web sitesi, bugün de genel olarak TV içerikleri üzerinden yoluna devam ediyor.
16-05/28/en-iyi-torrent-siteleri-7.jpg

10 – Limetorrents.cc

Her telden içerikleri bulabileceğiniz bir web sitesi olan Limetorrents, son dönemde popülaritesini arttıran ve uzun süredir de hizmet vermekte olan bir seçenek. Web sitesinde film, oyun, müzik ve dizi gibi birçok farklı kategoride içerik bulmak mümkün.
17-03/13/limetorrents.jpg

11 – IsoHunt.to

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve en eski torrent sitelerinden biri olan IsoHunt, diğerleri gibi birçok kez kapatılmış web sitelerinden biri. 2012 yılında kapatılan IsoHunt yerine, listemizin 10. sırasından kendine yer bulan IsoHunt.to sitesi geldi.

12 – ZOOQLE

Zooqle listemizin gizli yıldızlarından biri. 3 milyonun üzerinde onaylanmış torrent içeriğine sahip olan site, uzunca bir süre radarların dışında kalmış olsada, son zamanlarda hayli dikkat çekiyor.

13 – Demonoid

Bünyesinde barındırdığı içerikler ile dikkat çeken Demonoid, diğer torrent hizmetlerinin aksine sadece VPN hizmeti kullanarak indirme işlemine izin veriyor. Retro oyunlardan tutun eski uygulamalara kadar onbinlerce içeriğin yer aldığı Demonoid, alternatif bir çözüm olarak görünüyor.

14 – TorrentFunk

Daha çok film ve dizi üzerine arşiv yapanları yakından ilgilendirecek olan TorrentFunk sitesinde, yeni içeriklerin yanında bulunması güç olan eski içerikler de yer alıyor.

15 – TorrentDownloads

TorrentDownloads henüz yeni olmasına rağmen birkaç yıl içerisinde en popüler torrent siteleri arasına yerleşmeyi başardı. Her ay milyonlarca kullanıcı siteyi ziyaret ediyor.
En iyi torrent siteleri 2020 listemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? En iyi torrent siteleri 2020 listemizde  yer alan popüler torrent sitelerini daha önce ziyaret ettiniz mi?

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.